NORDKYSTENS WEBDESIGN

SERVICES

BILLIGE HJEMMESIDER I NORDSJÆLLAND

%

NORDKYSTENSWEBDESIGNS ER BARE BILLIGERE

web dev 22

Basishjemmeside

En komplet basishjemmeside. Alt vil blive lavet for dig, og du har derfor minimalt arbejde. Når hjemmesiden er færdig, kan du nemt selv redigere i den.

2995,- Dkr

web dev 22

Medium Size

Med en Medium Size hjemmeside får du opsat og designet en professionel hjemmeside med sidste nye teknikker og responsiv design CMS design.

6995,- Dkr

web dev 22

Full Size

Med Full Size hjemmeside får du en hjemmeside eller en WebShop med op til 20 opsatte sider. Professionelt responsivt CMS design. Synlighed på Google (SEO)

8995,- Dkr

shop icon

WebShop

Er du iværksætter eller synes du det kunne være sjovt at åbne din egen WebShop? Skriv eller ring gerne til mig, så kan vi tale om hvilke overvejelser du gør dig. Hvilke og hvor mange produkter vil du sælge?

social media 1

Tilkøbsmuligheder

Der er mange muligheder for udvigelser og tilkøb. Det kunne eks. vis være et Booking modul til bookning af kunder. Søgemaskineoptimering, sociale medier, opsætning af flere sider m.m

google1

Synlig på Google

Vi kan hjælpe med synlighed på Google og hjælpe til at hjemme-siden rangerer højt i søge-indekset. Vi kan i samarbejde med dig søgemaskineoptimere din hjemmeside, så den bliver både synlig og konkurrencedygtig.

isp 02

BILLIGE HJEMMESIDER

NordkystensWebdesign er et lille bureau, som laver billige hjemmesider og webshops, af høj kvalitet og med lækkert design. Vi bruger altid den nyeste teknologi og opdateringer.

Hos Nordkystenswebdesign er det altid kunderne der er  i centrum. Hos os er det muligt at få lavet en professionel hjemmeside til et hvert behov, uden at det behøver at koste en formue.

web icon design 2

CMS SYSTEM

Hjemmesiden bliver sat op i det nyeste og bedste CMS system på markedet. Systemet har utroligt mange muligheder og lever på alle måder op til hvad der i dag forventes, af et moderne CMS system.

Når opsætningen af hjemmesiden er færdig, har du mulighed for selv at redigere den. Dvs. tilføje eller ændre tekst,ændre billeder, lave nyhedsopdateringer m.m.

One.com logo

HOSTING

Hos Nordkystenswebdesign har vi et godt samarbejde med One.com, som vi mener lever rigtig god og stabil Hosting samt en rigtig god service. Du kan evt. bruge dette link til at tilmelde dig hosting, så får du 100,- DKK i rabat.

Sammen laver vi hjemmesider!

Fortæl os om dine planer, så vil vi gøre alt for at imødekomme dine ønsker. Er du iværksætter? går du og drømmer om at åbne en WebShop? Eller har du bare lyst til at lave en hjemmeside med dine interesser eller andet?

Kom godt igang
it services 03
Service og support

Du har altid mulighed for at få service og support på din hjemmeside. Ring eller skriv hvis du har brug for assistance, så er vi klar til at hjælpe.

TESTIMONIALS

Hvad siger kunderne?

Tak for godt samarbejde og en super lækker hjemmeside. Jeg har virkelig fået mange kunder via den.

Kenneth Windahl

Maler Mester, KW

Bestyrelsen siger mange tak for udarbejdelsen af hjemmesiden.

Humlebæk Pensionistforening

Bestyrelsen

Perfekt, alt var som aftalt og jeg er virkelig glad for hjemmesiden. Jeg har anbefalet Nordkysten til flere..

Nicolai Swerdfeeger

Tømrermester

Super service og dejlig nem at samarbejde med. Ingen problem at få rettet noget…

Michael Hansen

Kost- og træningsvejleder

Kontakt os her!

Base

3100, Hornbæk

Åbningstider

Man-fre 9:00 – 17:00

Ring til os

25750292